Αλλαγή προϊόντων

Πως επιστρέφω ένα προϊόν;

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μέσω της υπηρεσίας μας αποστολής γενική ταχυδρομική εντός 20 ημερών από την παραλαβή τους. Το firmatishop.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα μέχρι να υπογραφούν από τo firmatishop.gr.


Παρακαλούμε διασφαλίστε πως τα προϊόντα επιστρέφονται σε κατάσταση καινούργιου και αφόρετου, με την αρχική συσκευασία και όλες τις ταμπέλες. Δεν είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε χρησιμοποιημένα προϊόντα και σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα θα επιστρέφονται στον πελάτη.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας στο (+30)2103006243 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@firmatishop.gr ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δώσουμε.
Με την παραλαβή θα επεξεργαστούμε την επιστροφή σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.


Παρακαλούμε σημειώστε:


Το επιστρεφόμενο πακέτο είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσει σε εμάς, για αυτό προτείνουμε, για λόγους ασφαλείας, να αποστέλλετε το πακέτο με την γενική ταχυδρομική, εταιρεία από την οποία παραλάβατε. Παρακαλούμε να κρατάτε το αποδεικτικό της εταιρείας, με αριθμό εντοπισμού, αν παρέχεται.


Παρακαλούμε παραθέστε μας τον κωδικό παραγγελίας σε κάθε επικοινωνία
Αποτυχία στην επισύναψη ή συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που σας παρέχουμε θα έχει σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της αλλαγής/επιστροφής.


Αν επιστρέφονται περισσότερα του ενός προϊόντα από την ίδια παραγγελία, τότε πρέπει όλα να αποστέλλονται ταυτόχρονα.


Η επιστροφή εσωρούχων δεν μπορεί να γίνει δεκτή για λόγους υγιεινής

Πότε θα παραλάβω την επιστροφή/αλλαγή μου;

Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε κάθε επιστροφή εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής.